What we supplied:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
– Supply and install of 130 lineal metres of 3000mm high, black powder coated tennis court fencing that could be removed and reinstalled as required.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Location:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Perth Arena, WA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Challenges:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Working with a number of stakeholders including engineers, architects and centre management.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The tennis court is the roof of the underground car parking facility, which had a waterproof membrane throughout that could not be punctured.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Client requested multiple designs so that they had a range of choices.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Project time constraints due to the impending commencement of the Hopman Cup.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Due to its CBD location and proximity to the rail network there were numerous access issues to the site.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
What we accomplished:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Completed the project safely and under budget.